Úvod RUNGO závody Je čas na běžeckou divočinu v Šárce za 333 korun. Pojďte do toho!

Je čas na běžeckou divočinu v Šárce za 333 korun. Pojďte do toho!

od Magdaléna Ondrášová

Nejdřív nervozita, pak jazyk na vestě a nakonec endorfiny, rozzářené oči a dobrý pocit z toho, že jste to zvládli. Takové pocity provází běžecké závody. Tím v Divoké Šárce vás teď provedeme.

Před pár dny jsme já Majda a Marek (z řad organizátorů) trať prošli a znovu nás nadchla její krása. A tak jsme vám pořídili několik aktuálních fotek, abyste věděli, že je na co se těšit!

Co vás čeká?

Brzy po startu z kempu Džbán (který se nachází již v přírodní rezervaci Divoká Šárka) vběhnete do přírody a vskutku zajásáte.

Nekochejte se dlouho, vzpomeňte si na čip, který máte na startovním čísle. Čas běží a vy s ním!

Na styl teď nekoukejte, jde tu o prožitek. Malebné skalnaté údolí podél potoka tomu jde na proti.

Tak jsme si zaplesali a teď dál. Po nějakém tom běhání, terénu a stezkách to hodí i nějakou tu vlnku (rozuměj, bude tam i stoupání). Když se dostanete sem, máte vyhráno. Čeká vás sice kopec…

…ale stoprocentně ho zvládnete lépe, než já. Hůř to nejde.

Vlastně jde, ale fakt ručím za to, že to dáte líp.

Normálně ho přinejhorším vyjdete. Cestou je odpočinková zóna s nádobou, kdyby vaše tepovka byla vyšší, než žaludek dokáže unést.

Jenže vy to zkrátka nebudete potřebovat. Kopec je intenzivní, ale má svůj konec, to jsme ověřili. Na jeho vrcholu vás čeká šťastná zpráva, do cíle je to po rovině jen pár set metrů.

Šťastné zvládnutí devíti kilometrů přeje redakce RUNGO.cz, která závod pořádá.

A teď je čas se registrovat za 333 korun! (Nebo za 666, kde na tričku z limitované edice „Podporuju RUNGO.cz!“ budete mít mě, poznali jste to?

RUNGO Divoký běh Šárkou – co vás čeká?

  • 24. října 2020
  • Zázemí v kempu Džbán
  • start v 11:30
  • 9,2 kilometru
  • propozice

Základní startovné je 333 korun. Pokud chcete chod našeho webu podpořit, pak je tu pro vás možnost startovného za 666 korun, ve kterém ale získáte originální limitované bavlněné triko s grafikou Mariany Francové, kterým budete dávat hrdě najevo, ze jste také RUNGO!

Pojistěte si svou tréninkovou motivaci a registrujte se teď.

COVID 19: V případě zrušení závodu startovné vracíme nebo lze převést na další závody! Na místě se lze registrovat za 350 korun, ale on-line registrací nejenže ušetříte, ale dáváte nám organizátorům důležitou zpětnou vazbu, na kolik závodníků se máme připravit. Proto preferujeme registraci předem, děkujeme.

24. října 2020PRAHA: RUNGO divoký běh ŠárkouREGISTRACE ZDE

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky