Posviťte si na vaše zdraví pomocí hodinek Huawei Watch 3

Hodinky Huawei Watch Pro 3. Foto: Marek Odstrčilík

KOMERČNÍ SDĚLENÍ Zdravotní funkce jsou už nějakou dobu nedílnou součástí chytrých hodinek. Jak na tom jsme, je velké téma do budoucna a každý výrobce se snaží přijít pokaždé s něčím novým nebo inovativním. Pokud chcete posílit imunitu nebo zlepšit svoji kondici, tak zkuste třeba nové Huawei Watch 3.

Hodinky umí samozřejmě měřit a zaznamenat průběh tréninku až u 100 různých sportů, jenomže tím to nekončí. Sledovat na nich můžete i klíčové zdravotní ukazatele, a to jak během aktivity, tak i třeba v průběhu spánku. Monitorují stres, v případě nouze umějí přivolat pomoc nebo vás upozornit na rizikové faktory související s celou řadou onemocnění.

Huawei Watch 3 mají v sobě akcelerometr, gyroskop a mikrofon, a tak nabízejí hned několik měřících funkcí. Tep umí monitorovat nepřetržitě čtyřiadvacet hodin denně a tak můžete svoji tepovou frekvenci sledovat v reálném čase. Hodinky jsou dokonce schopné odhalit srdeční arytmii. Jestli vás zajímá okysličení krve, tak to zde najdete též. Měření saturace se hodí zejména v situacích, kdy je tělo vystaveno extrémním podmínkám, jako jsou vysoká nadmořská výška nebo chladné prostředí.

Jelikož se ví, že správný odpočinek a dobrý spánek jsou pro naše zdraví klíčové, tak pomocí hodinek můžete sledovat svoji kvalita spánku. Díky speciálním algoritmům probíhá u hodinek nepřetržité sledování našeho odpočinku. Díky monitorovací funkci TruSleep™ 2.0, která v reálném čase sleduje srdeční tep, kvalitu dýchání a dokáže analyzovat velké množství dat, získá uživatel přesnou představu o tom, jak kvalitní je jeho spánek, ale i co by mohl zlepšit. Díky umělé inteligenci, zvládnou hodinky rozpoznat šest nejčastějších problémů se spánkem a nabídnout celou řadu návrhů i personalizovaných služeb, které můžou pomoci s jejich odstraněním.

Hodinky vám změří také tělesnou teplotu. Když se náhodou zvýší, tak vás samozřejmě upozorní na možné přehřátí.

Watch 3 jsou vybaveny i režimem pomoci. Aktivuje se ve chvíli, kdy chytré hodinky zaznamenají nekontrolovaný pád. V případě, že režim pomoci nebude deaktivován do 60 sekund od pádu, Watch 3 automaticky zavolají vašemu primárnímu nouzovému kontaktu. Zároveň odešlou zprávu o pomoci spolu s aktuální polohou všem vašim nouzovým kontaktům.

Jak je vidět, tak nové Huawei Watch 3 se řadí mezi to nejzajímavější, co můžete pro sledování vašeho zdraví nosit na ruce. Mít pod kontrolou kvalitu spánku, svoje srdce nebo okysličení krve za to stojí.

Více se o hodinkách dozvíte v našem TESTU.

Podobné příspěvky

Cvičení doma, díl třetí: zahřejte svaly, rozhýbejte rodinu!

TEST: Garmin Forerunner 165. Parádní a levné hodinky s AMOLED displejem. Konečně!

Zápisník australské „běhny“: zemětřesení a podlepená prsa