Olympijský vítěz v triatlonu Kristian Blummenfelt se spojil se značkou ASICS

TISKOVÁ ZPRÁVA: Rok 2021 byl pro triatlonistu Kristian Blummenfelta zásadní. Vyhrál zlato na olympijských hrách v Tokiu, stal se také mistrem světa v triatlonu a prolomil světový rekord. Při všech těchto úspěších měl na noze boty ASICS’ METASPEEDTM Sky.

Od svých prvních kroků v METASPEEDTM Sky jsem cítil zcela jinou odezvu, než u jakýchkoliv jiných bot, které jsem testoval,“ sdělil Kristian a dle svých slov se v těchto botách dokázal na jednotlivých mezičasech značně zlepšit. Za těchto okolností je jeho spojení právě se značkou ASICS logickým krokem.

Kristian Blummenfelt začal závodit v triatlonu v roce 2008 a již o rok později se připojil k norskému národnímu týmu. Od té doby se upnul k zisku olympijského zlata, což se mu nakonec povedlo. V roce 2017 se začal pravidelněji umisťovat na stupních vítězů na World Triathlon Series a od té doby vyhrává stále. V listopadu 2021 navíc překonal světový rekord v Ironmanu během svého debutu v Mexiku.

Kristian spojení se značkou ASICS okomentoval následovně: „Jsem opravdu nadšený, že se připojím k týmu ASICS. S filozofií značky “A sound mind in a sound body“ se zcela ztotožňuji. Běh je pro mě svoboda a umožňuje mi se odpojit od hlučného světa. Uklidňuje mé myšlenky a přestože je to vlastně jednoduchá aktivita, pomáhá mi najít rovnováhu mezi tělem a myslí.“

Také Olivier Mignon, ředitel sportovního marketingu v ASICS, má z nové spolupráce radost: „Bylo úžasné sledovat Kristianovy výkony za poslední rok. Jejich dosažení v botách ASICS’ METASPEEDTM Sky hovoří jasně o kvalitě našich produktů. Kristian sdílí naše hodnoty a je skvělým sportovcem, který věří v pozitivní přínosy pohybu na mysl. Těšíme se, že ho v následujících letech podpoříme našimi nejnovějšími inovacemi.

Nám tak nezbývá než sledovat, kam toto spojení se značkou ASICS Kristiana posune.

Podobné příspěvky

„Myslím, že Roubaix je jako Hunger Games“, příběh o tom, jak Cyrus Monk přežil Peklo severu a dojel poslední

Rozbalte si vánoční dárky od Xiaomi. K tabletu dostanete klávesnici zdarma!

Optimální zdroj energie a hydratace pro vytrvalostní závody – fruktóza 2:1 a minerály v organických nebo ionizovaných formách