Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Běžecká sluchátka Philips mohou být za týden na tvé hlavě! Zkus štěstí

SOUTĚŽ: Běžecká sluchátka Philips mohou být za týden na tvé hlavě! Zkus štěstí

od Magdaléna Ondrášová

Máte strach z ucpaných uší, ale chcete běhat s hudbou? Sluchátka Philips, která hrají přiložená na lícní kost mohou být pro vás to pravé. Zapojte se do naší soutěže, pravidla jsou jednoduchá.

Výhra Philips Bone Conduction TAA6606

Nejdříve si řekneme něco o ceně. Hraje se o jedny sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy. Jejich propagátorem je i slavný tým Jumbo Visma (fanoušci cyklistiky vědí). Ano, jsou to ta skvělá sluchátka, která byla hlavní výhrou v naší vánoční soutěži. Teď o ně můžete usilovat znovu.

Sluchátka Philips TAA6606. Foto: Magdaléna Ondrášová

Pravidla:

Než přejdeme k úkolu, rádi bychom osvětlili pravidla. Každý smí soutěžit pouze jednou. Ze všech správných odpovědí následně vylosujeme jednoho výherce. Zasílat své odpovědi můžete na e-mail: redakce@rungo.cz do čtvrtku 12. května 2022 včetně. Pátek třináctého se tak může stát vaším šťastným, tento den budeme losovat výherce. Do předmětu e-mailu napište „soutěž“ a v za odpovědí se nezapomeňte podepsat a zanechat adresu, kam by případně sluchátka putovala.

Soutěžní otázka:

Není to žádný chyták, stačí číst Rungo nebo si dát trochu práce s hledáním. V jednom dubnovém článku na RUNGO.cz v rubrice Masters jsme vás varovali před chytáky v cestovním pojištění a zmínili se i o připojištění pří výstupu až do pěti tisíc metrů. O jakém připojištění jsme mluvili?

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky