Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Na bike s batůžkem! Skvělý USWE s hydratačním vakem může být tvůj

SOUTĚŽ: Na bike s batůžkem! Skvělý USWE s hydratačním vakem může být tvůj

od Magdaléna Ondrášová

Lehoučký batoh s pohodlným křížovým upínáním na prsou i s hydratačním systémem je pecka. Soutěžte a třeba ho toto léto budete vozit na výlety zrovna vy!

Připravili jsme si pro vás soutěž o švédský bikový batoh USWE Outlander 2 za více jak dva tisíce korun. Není to žádná krosna, vleze se do něj objem dva litry a hydrovak Elite na jeden a půl litru, ten je součástí. Žlutá barva sice láká mušky, ale také oko šoféra či dalšího jezdce a budete tak lépe vidět. Muškám ujedete.

Soutěžní otázka

Jak získat šanci vyhrát? Potřebujete odpovědět na následující otázku. A tady se ukáže, jak moc batoh chcete nebo máte odhad.

Soutěžní otázka: Kolik jsme publikovali článků na RUNGO.cz za jeho nové éry na vlastních nohách (jsme tu zpět už více jak dva roky)? Můžete i tipovat, za správnou odpověď bereme i číslo v toleranci 10 od přesného, ale pokud chcete mít jistotu, správnou odpověď jsme mým jménem schovali do komentářů jednoho našeho červencového článku z rubriky MASTERS 50+, která má za cíl inspirovat a obohacovat o informace starší aktivní lidi.

Jak soutěžit: Správnou odpověď pošlete na e-mail: redakce@rungo.cz, do předmětu napište soutěž. Nezapomeňte se podepsat celým jménem a uvést adresu, kam případně batůžek poputuje. A když přidáte vzkaz pro redakci, jak se vám Rungo líbí a co byste uvítali jinak, rádi si ho přečteme.

Každý smí soutěžit jednou. Soutěžit budeme do pondělí 25. července 2022. Druhý den ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce. Hodně štěstí!

Nezapomeňte se přihlásit do týdenního newsletteru (níže), kdy vám budou přicházet poslední články a jako první se dozvíte Rungo novinky, sledovat nás na Instagramu, Facebooku, kde jsou občas také soutěže.

USWE Outlander 2 je nastavitelný pro malou i velkou postavu. Foto: Magdaléna Ondrášová
USWE Outlander 2 je nastavitelný pro malou i velkou postavu. Foto: Magdaléna Ondrášová

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky