Soutěž: 3× půlroční členství Rouvy. Vyhraj ho pro sebe, nebo udělej radost pod stromečkem

Foto: Rouvy.com

Vyhraj členství v hodnotě 2 250 korun! Na tři z vás se už těší půlroční voucher na užívání aplikace Rouvy, českého krále obývákové cyklistiky. Můžete ho zkusit získat pro sebe, nebo ho pak věnovat jako skvělý dárek pro sportovce.

Aktualizace: soutěž prodloužena do pondělí 5. 12. včetně.

Když je venku fakt zima, nebo třeba vítr, že by se jeden bál, aby nezmizel v jiném okrese, tak je indoor cyklistika skvělým parťákem. Osobně ji využívám i během roku, kdy se potřebuji držet v nízkých tepech a shazovat váhu, nebo když si naopak chci dát do těla a jet třeba závod. Trenažér se tak stal nedílnou součástí mého sportování. Mezi moje neoblíbenější aplikace pro takovéto domácí ježdění patří české Rouvy. Jestli by vás lákalo ho vyzkoušet, tak máme pro vás soutěž o tři vouchery na půl roku zdarma.

Rouvy se rozhodně řadí mezi to nejlepší, co můžete ve virtuálním světě najít. Zhruba 300 reálných tras z 32 zemí je opravdu hodně a na chuť si dle svých preferencích přijde snad každý. Chcete zažít ikonická stoupání? Není problém. Nebo dlouhé štreky, části legendárních závodů, triatlonové trasy, projížďky světovými městy atd? To všechno zde najdete, a vlastně i mnohem víc. 

Jak soutěžit

Pokud ale Rouvy neznáte a chcete ho vyzkoušet, tak máte příležitost v naší soutěži. Vyhrát můžete půlroční členství zdarma.

Stačí odpovědět na otázku: Jak se jmenuje nové vylepšení aplikace Rouvy, které umožňuje sledovat i to, co se děje za vámi a kolem vás? Správné odpovědi (najdete na www.rouvy.com) posílejte na e-mail redakce@rungo.cz, do předmětu napište Rouvy a nezapomeňte uvést své jméno. Soutěž končí v neděli 4. prosince 2022, kdy následně vylosujeme tři z těch, kteří odpověděli správně. Výherci dostanou kódy a na půlroční členství zdarma. Tak hodně štěstí!

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Podobné příspěvky

Berlínský půlmaraton: strhující atmosféra výzva a návrat na silnici po deseti letech

Zápisník australské „běhny“: zemětřesení a podlepená prsa

„Myslím, že Roubaix je jako Hunger Games“, příběh o tom, jak Cyrus Monk přežil Peklo severu a dojel poslední