Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Sluchátka Philips pro běžce a ručně šitý batoh Ráfek

SOUTĚŽ: Sluchátka Philips pro běžce a ručně šitý batoh Ráfek

od Magdaléna Ondrášová

Připravili jsme si pro vás soutěž o poctivě ušitý batoh pro městské a volnočasové využití a losovačku o sportovní sluchátka renomované značky Philips v hodnotě 3 200 Kč. Zkuste štěstí!

S brněnskou značkou Ráfek jste se mohli seznámit už v rámci rozhovoru s její majitelkou a živlem Zuzkou Zornínkovou. Dostali jsme od ní batoh na testování a my jsme se rozhodli ho poslat jednomu z vás.

Co to pro to musíte udělat? Odpovědět nám na otázku do e-mailu redakce@rungo.cz (do 1. března 2023 a do předmětu zadat předmět Ráfek. Poté vylosujeme jednoho z těch, kteří odpoví správně. Otázka zní: Jak vysokým příspěvkem můžete Rungo podpořit pomocí platformy Pickey? Odpověď jsme narafičili do rozhovoru se Zuzkou (viz výše).

Soutěžte i o sluchátka Philips

Jsme vděční všem pravidelným přispěvatelům, a tak jsme se rozhodli vylosovat jednoho z nich a obdarovat ho sportovními sluchátky Philips TAA7306 v hodnotě 3 200 Kč. Ale pozor, losovat budeme i z těch, kteří se rozhodnou pravidelně podpořit Rungo nově. Losovat tedy budeme z těch, kteří se stanou dárci do 1. března 2023 včetně. (Pozn.: nezapomeňte tak učinit po přihlášení do Pickey, abychom vás mohli dohledat.)

Přejeme hodně štěstí.

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky