Oblečení na kolo

Jak se obléknout na kolo a recenze

Deník robotické cyklistky. Za březen skoro 5000 kilometrů. Ale byl to boj s kropicími vozy nebo „svátečními“ cyklisty

Katka je takový odolný nezmar brázdící české silnice především na silničním kole. Od roku 2016 byla v sedle každý den bez ohledu na rozmary počasí. Letos chce opět překonat 50 000 kilometrů, což je pořádná porce teda. Je to obdivuhodné a napěchované vášní. Tohle je její deník, který každý ,měsíc píše k nám na RUNGO.cz.

Více

Díky sportu jsem lepší rodič, říká autorka originálních cyklistických ponožek

Na začátku byl nápad na originální dárek ke svatbě a záhy poté objevení díry na trhu. S Michaelou Sušickou, tvůrkyní originálních cyklistických ponožek Traťoffky, jsme si popovídali v naší minisérii o inspirativních podnikavých ženách, které milují sport. Dnes o tom, jak rozjela podnikání na mateřské, a jak s dítětem zvládá běh i milovanou cyklistiku.

Více

Toskánský Mordor, který se mi vytetoval do srdce aneb na trase Strade Bianche 

Přes 180 kilometrů, 3 000 nastoupaných metrů, kolem 35 kopců a kopečků a hlavně 11 šotolinových úseků. Tak to je trasa Strada Bianche, cyklistického závodu, ve kterém si neoddechnete. Strmé toskánské výjezdy a sjezdy nic neodpustí. A ty scenérie, ach. Na tohle jsem se od konce února připravoval s tím, že si to už strašně dlouho chci zkusit zajet. Nepodařilo se, na 130. kilometru, kdy se můj tep stále nesnižoval pod 155, jsem jako kardiak doznal, že to stačilo. Prozatím.

Více

V tomhle jezdím já. Sensor Race: lehký a prodyšný parťák na dlouhé tréninky 

Pokud to se svým sportováním myslíte vážněji a začnete mu věnovat čím dál více času, tak dojdete k tomu, že kvalitní funkční vybavení je o parník jinde, než vytahané šortky a bavlněné triko. A jelikož se připravuji na zdolání cyklistické trasy Strade Bianche a na kole trávím dost času, tak dobré oblečení je pro mě zásadní. Vybral jsem si dres a kalhoty z řady Race od české značky Sensor. A jak se v nich jezdí?

Více

Na co se těšit s přicházejícím létem? No přece na novinky od Sensoru!

Advertorial Prádlo z dílny Sensoru dopřává komfortní klima, ať už jste uprostřed parného léta, bičováni ledovým větrem za polárním kruhem nebo lezete ve stínu severní stěny Malého Kežmarského štítu. Nezávisle na ročním období však kladou důraz na to, jak oblečení od Sensoru vypadá a jaký z něho mají pocit, když ho nosí. Proto každou sezonu kolekci vylepšují a oživují.

Více