Hustší, než kdy dřív. Sensor představuje novou kolekci

Nová kolekce Sensor. Foto: sensor.cz

ADVERTORIAL Některé věci se nemění. Třeba to, že Sensor šije funkční oblečení výhradně v Česku. Pár novinek se ale přeci jen najde. A všechny jsou součástí kolekce, která se právě dostala na trh. 

Bold. Merino Bold. Není to sice agent jejího veličenstva, nová řada oblečení z kvalitní australské vlny působí ale skutečně královsky. Však jde taky o to vůbec nejhustší, co v Bystřici pod Hostýnem kdy vyrobili. Především díky gramáži, která je skoro o třetinu vyšší než u populárního Merino DF. Ta se taky postará o příjemné teplíčko, i kdyby vám hrozil pořádnou kosou ten nejlepší zemědělec široko daleko. Nemluvě o tom, že triko, rolák i spodky mají melír, co by jim záviděla nejedna kadeřnice. 

A teď střih! Kdepak, ne jako ve filmu. Jen se bundy, vesty a mikiny Coolmax Thermo šijí v novém střihu pro ještě větší komfort při nošení.

No a když už je řeč o pohodlí, to si hlavně dámy užijí díky zbrusu nové řadě Infinity Eco doslova nekonečně. Do fitka či na jógu už zkrátka lepší legíny, podprsenku a top neseženete. 

A co děti, bude jim co prát? Jak by ne, i pro drobotinu se v novém katalogu něco najde, i když je to trošku na hlavu. Jestli ale chcete, aby měli pod čepicí (tedy hlavně teplo), tak jim jednu novou určitě pořídíte

Podobné příspěvky

TEST: Garmin Forerunner 165. Parádní a levné hodinky s AMOLED displejem. Konečně!

Berlínský půlmaraton: strhující atmosféra výzva a návrat na silnici po deseti letech

Zápisník australské „běhny“: zemětřesení a podlepená prsa