Běžecké oblečení

Jak si vybrat oblečení na běhání a recenze

Běžecké oblečení do sychravého počasí

Advertorial: Teplé počasí je dávno minulostí, to ale neznamená, že si máme sednout doma do tepla a nikam nevycházet. Každý, kdo s nadšením několikrát za týden vybíhal do přírody, to jistě potvrdí, běžce ani sychravé počasí nezaskočí. Jen je zapotřebí se dobře obléknout.

Více

Na co se těšit s přicházejícím létem? No přece na novinky od Sensoru!

Advertorial Prádlo z dílny Sensoru dopřává komfortní klima, ať už jste uprostřed parného léta, bičováni ledovým větrem za polárním kruhem nebo lezete ve stínu severní stěny Malého Kežmarského štítu. Nezávisle na ročním období však kladou důraz na to, jak oblečení od Sensoru vypadá a jaký z něho mají pocit, když ho nosí. Proto každou sezonu kolekci vylepšují a oživují.

Více

Do zimy v merinu. Hřeje i propocené a nezapáchá

Vyřeší vaši zimomřivost a tendence k prochladnutí. Hodí se jak pro starší aktivní lidi tak pro mladší sportovce, kteří nepověsí tenisky na hřebík s prvním mrazem. Izolační schopnosti merino vlny jsou skvělé a dnes už výrobky z ní „nekoušou“. Kolik procent merino vlny má vaše tričko mít a jak o něj pečovat?

Více

Test: Kompresní oblečení SKINS je zpět v plné síle

Když se řekne komprese, tak si většina běžců představí podkolenky. Pokud bychom se ale omezili na tak malou plochu našeho těla, tak by to znamenalo připravit se o obrovský potenciál kompresního oblečení. V dnešní recenzi se proto zaměříme na značku SKINS, která s kompresí pracuje velmi sofistikovaným způsobem.

Více

Ochrana přírody, která vás nebude nic stát. Sáhněte třeba po botách z odpadků oceánů

Ekologie a udržitelnost jsou jedním z hlavních témat poslední doby. Výjimku netvoří ani oblast běžeckého vybavení. Zatímco oblečení se recykluje relativně snadno, tak s botami je to mnohem složitější. Ročně se přitom vyrobí přes 24 miliard párů bot, takže se v žádném případě nejedná o zanedbatelný problém. Mnozí výrobci se proto snaží přijít s materiály, nebo procesy, jak zredukovat množství odpadů a snížit tak ekologickou zátěž.

Více