Předežeň Rungo zná vítěze za červen. Pramenitá voda Rajec rozdává ceny

Kdo vyhrál na léto houpací síť a kdo bude běhat v tričku? Foto: pramenitá voda Rajec

Rungo výzvy na Endomondu už mají dlouholetou tradici a v červnu jsem se proti vám postavil já, Marek Odstrčilík. Bohužel naražená žebra v polovině měsíce ze mě udělala snadný cíl, a tím se zvýšila pravděpodobnost, že mi natrhnete triko. A tak se taky stalo, z 325 zúčastněných jsem byl 305. Získat ceny od pramenité vody Rajec, tak bylo daleko jednodušší.

A jak to tedy dopadlo? Houpací síť vyhrává Alena Šulcová, která skončila na 35. místě. Běžecká funkční trika získávají ze všech aktivně zúčastněných tři běžci, jsou to 81. v pořadí Jiří Hronek (168 km), 146. Josef Vávra (108 km) a 248. Tomas Knava (47 km). Výherce prosíme, ať nás kontaktují na e-mail redakce@rungo.cz.

Všem účastníkům moc děkujeme a obzvláště pak pramenité vodě Rajec za partnerství ve výzvě.

A na závěr vzkaz od pramenité vody Rajec přímo vám. “Někdy stačí jen kapka, abychom se do toho dali. Kapka odhodlání, aby nás to zase chytlo a sportovali jsme pravidelně. Kouzlo je v malých věcech, které dělají rozdíl mezi tím, jestli zůstaneme sedět na místě, nebo se někam pohneme. Abychom se dostali do pohybu, nepotřebujeme nic víc než odhodlání. Stejně jako k pití nepotřebujeme nic víc než čistou pramenitou vodu.” Zapojte se do soutěže o dvě sportovní trika a jednu jogamatku Rajec. #kapkapohybu.

Partnerem soutěže je pramenitá voda Rajec

Podobné příspěvky

Když australská běhna zrovna neběhá…aneb jak mi Austrálie ukradla část českého srdce

Xiaomi Fan Festival: neodolatelné slevy až 5 250 Kč. Xiaomi zlevňuje mobily, vysavače i koloběžky

Berlínský půlmaraton: strhující atmosféra výzva a návrat na silnici po deseti letech