SOUTĚŽ: Vyhraj audioknihu Ledový muž a odhal tajemství lidských limitů Wima Hofa

Mám pocit, že v téhle době, kdo se neotužuje, jako by nebyl. Milovníci chladu a mrazu jsou snad všude. Plní média, sociální sítě. Pro některé je to módní výstřelek době nudných koronavirových omezeních, pro jiné cesta, na kterou se vydali. Pro Wima Hofa je to rozhodně život, který zasvětil překonávání různých svých limitů a to až tak, že spousta odborníků nad tím nevěřícně kroutí hlavou. Pokud vás zajímá, jak to Wim dělá a v čem spočívá jeho metoda, tak si pojďte zasoutěžit o 3 jeho audioknihy od Audioteka.cz.

Wim Hof je známý svými fyzickými kousky, kterými ohromuje celý svět a posouvá hranice vědy. Je schopen strávit téměř dvě hodiny v ledové vodě, běžel naboso maraton napříč pouští bez kapky vody nebo maraton v kraťasech za polárním kruhem, v letním oblečení také vylezl na Mount Everest do výšky 7 000 metrů nad mořem, a to bez kyslíkové bomby, a na jeden nádech uplaval více než 60 metrů pod ledem…

To je jen malý výčet jeho rekordů, které jsou pro běžného člověka naprosto nepochopitelné. A co je na tom všem ještě úchvatnější, je fakt, že něčeho takového je schopen každý z nás. Opravdu. Wim na základě vlastních zkušeností vytvořil metodu, která je naprosto přelomová, pokud jde o pohled na lidské možnosti a na náš potenciál. Díky ní můžeme aktivovat schopnosti, které jsou u nás běžně nevyužité, a to bez ohledu na věk a zdravotní stav. O tom se přesvědčily již tisíce lidí po celém světě, kterým Wim Hof změnil život.

Wim Hof a jeho kniha Ledový muž.

V této knize ale najdete vše vyprávěné samotným Wimem. Nahlédnete jak do jeho soukromého života, tak do zákulisí jeho převratných rekordů. Vysvětlí vám základní principy své metody, bude mluvit o dechu, chladu, nastavení mysli a také o vědě, zdraví, výkonnosti a spirituální cestě. Ukáže vám, že vše je možné. Limitováni jsme jen hloubkou své představivosti a silou svého přesvědčení.

SOUTĚŽ: V jaké zemi se Wim Hof narodil? (nápovědu najdete ZDE :)) O knihu můžete soutěžit do neděle 7. 2. 2021 půlnoci. Odpověď posílejte na email redakce@rungo.cz a nezapomeňte dát do předmětu Wim (kdo nedá, tak nemůže soutěžit).

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Podobné příspěvky

Andrea: od kukuřičných lupínků ke stejku. Tohle je moje cesta k low carb

Poměřte síly s Pogačarem: vydejte se na kole do biatlonového ráje v Pokljuce

ADVERTORIAL Poběž napříč republikou!