Na RUNGO.cz startuje nová rubrika Masters pro aktivní 50+. Řekněte to svým rodičům a prarodičům

Běháme, jezdíme na kole, koloběžce, plaveme, chodíme, chceme pořád poznávat a touha zjistit, co je za delší zatáčkou, nás neopouští. Dobrodružství nemá totiž konce a je jen na nás, zda ho ve svém životě chceme co nejdéle.  Jestli k tomuto poznání dojdeme v 50, 60 nebo 70 a dál, je jedno, důležité je, že dostanete chuť být aktivní a rozhodnete se do toho jít. Pohyb a otevřená zdravá hlava jsou naším motorem.

Některé věci už sice nejdou tak lehce, jako když nám bylo 20 nebo 30, ale to přece nevadí. A tak jsme konečně dali v RUNGO.cz dohromady projekt pro aktivní 50+, který chce být prostorem pro ty, kteří chtějí být i ve vyšším věku v pohybu a chtějí různou formou a intenzitou jít stále vpřed. I my stárneme a je nám jasné a víme, že je to někdy výzva, ale krásná. Být venku sami, s přáteli, s dětmi, vnoučaty a společně objevovat svět. 
Rubrika Masters je tu pro vás. Těšit se můžete na obsah plný rad, motivace, poznávání, rozhovorů, testů, pomoci se zdravím a vůbec na vše, co vám může dodat energie pro to, být mladý duchem.

Rubriku Masters na RUNGO.cz spouštíme od června, pozvěte ke čtení svoje rodiče, babičky, dědečky, prarodiče, dejte jim do oblíbených Masters. To je totiž místo pro ně. A sdílejte nás. Díky moc za podporu.

Podobné příspěvky

„Myslím, že Roubaix je jako Hunger Games“, příběh o tom, jak Cyrus Monk přežil Peklo severu a dojel poslední

Rozbalte si vánoční dárky od Xiaomi. K tabletu dostanete klávesnici zdarma!

Optimální zdroj energie a hydratace pro vytrvalostní závody – fruktóza 2:1 a minerály v organických nebo ionizovaných formách