Úvod Inspirace Sportujete? RUNGO.cz rozdá na Mikuláše 12 super dárků. Zapojte se do soutěže

Sportujete? RUNGO.cz rozdá na Mikuláše 12 super dárků. Zapojte se do soutěže

od Magdaléna Ondrášová

Podpořte váš oblíbený web pro hobíky o běhu, cyklistice a zdravém životním stylu. Výhodou bude, že už nepřehlédnete žádný článek a ještě můžete před Vánoci vyhrát super cenu pro sebe nebo někoho obdarovat. Jak na to?

Četli jste už článek Vítka Kněžínka o filmech s běžeckou tématikou, které doporučuje? Nebo článek Martina Kubaly o nesmrtelných výkonech 80. let? Mýty o běžeckých botách, jak cestovat a třeba i levně s kolem v letadle,… na našem webu najdete spoustu užitečných článků a ne vždycky se dostanou před vaše oči.

Proto tu máme neotravný odběr newsletteru. Pouze jednou týdně ve vaší schránce najdete e-mail s články, které jsme vydali a pár osobních slov šéfredaktorky k tomu. Občas se tak dozvíte nějaké informace dřív než ostatní. My si vaší podpory vážíme a tak:

Příští adventní neděli 5. prosince nebude chodit jen Mikuláš, ale v redakci vylosujeme 10 z těch, kteří budou přihlášeni k odběru našeho newsletteru.

Začněte odebírat prima články, k odběru se můžete přihlásit ve formuláři na konci článku a následně jej musíte potvrdit kliknutím na odkaz, který přijde do vaší schránky. Získáte inspiraci a ještě budete moct vyhrát. Losujeme samozřejmě ze všech, jak těch, kteří již odebírají, tak i nových odběratelů. Rozšiřte to mezi své přátele, je tak vyšší šance, že se někdo z vašeho okolí bude radovat. Kdyby se vás začaly hlásit davy, kouknu do skříně a nějakou cenu ještě přihodím.

Ve hře jsou tři skvělé ceny. Dalších sedm cen jsou skvosty, které čekají u nás v kouzelné skříni a smutně koukají, že by chtěly provětrat. Nejde tak u nich požadovat konkrétní velikost, ale pokud nepadnou vám, budete mít super dárek pro někoho, koho máte rádi. Co konkrétně?

  1. Sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy.
  2. Sluchátka Philips TAA7306 v hodnotě 3 400 korun jsou také vhodné pro sport. Odolají potu a dešti a chlubí se, že mají vestavěný snímač srdečního tepu.
  3. Čelovka Fenix HM61R AMBER v hodnotě 2 300 korun je skutečná multifunkční pecka. Sama jsem ji testovala a ráda ji používám (test si můžete přečíst zde).
  4. Historicky první nákrčník RUNGO. Je skutečně raritní ho získat (v novém stavu) a hodnotu osobně pokládám za nevyčíslitelnou.
  5. Kompresní návleky na lýtka Craft v hodnotě 600 korun – velikost S (37-39) opečují svaly při nebo po námaze nebo třeba při cestě letadlem.
  6. Multifunkční nákrčník Craft EXTREME v hodnotě 600 korun je vyroben z extrémně funkčního, komfortního materiálu.
  7. Pánské funkční tričko adidas Primeblue – velikost L je vyrobeno z plastového odpadu v oceánu – velmi lehoučká tkanina ideální do horkého počasí.
  8. Dámské funkční tričko adidas Primeblue – velikost XS je ze stejného materiálu jako pánské výše. Lehoučká topovka.
  9. Čepice adidas Climaheat – obvod hlavy 56 centimetrů, z vnitřní strany je příjemně tenký fleece.
  10. Balíček sportovních dobrot od Inkosporu – 3x proteinová tyčinka a 1x energy gel.
  11. Pánské funkční tričko Craft – velikost XL je z pružného materiálu s grafikou Rungo.
  12. Recovery drink Pomeranč-citrón od Inkosporu v hodnotě 695 korun – regenerační nápoj komplexní sportovní nápoj speciálně určený pro zrychlení regenerace po náročném sportovním výkonu.

Aktualizace článku 3. 12. 2021 6:00 o dvanáctou cenu Recovery drink od Inkosporu. Aktualizace článku 2. 12. 2021 10:15 o jednu položku – jak jsme slíbili, při zájmu o soutěž jsme přidali jsme do losování 11. dáreček. Čím více přátelům doporučíte soutěž, tím více dárků bude :)

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky