Úvod Inspirace SOUTĚŽ: Pátek třináctého je pro jednoho z vás šťastný. Kdo vyhrál běžecká sluchátka Philips?

SOUTĚŽ: Pátek třináctého je pro jednoho z vás šťastný. Kdo vyhrál běžecká sluchátka Philips?

od Magdaléna Ondrášová

Máte strach z ucpaných uší, ale chcete běhat s hudbou? Sluchátka Philips, která hrají přiložená na lícní kost mohou být pro vás to pravé. V minulých dnech jste se mohli zapojit do soutěže o jedny tyto sluchátka a dnes jsme losovali výherce.

Výhra Philips Bone Conduction TAA6606

Kdo čte pravidelně RUNGO.cz, tomu soutěž jistě neunikla. Hrálo se o jedny sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy. Jejich propagátorem je i slavný tým Jumbo Visma (fanoušci cyklistiky vědí).

Výherce

Otázku, o jakém cestovním připojištění jsme v článku rubriky Masters mluvili, správně zodpovědělo 206 z vás. Správná odpověď byla Aktivní sport (jednalo se o připojištění od Kooperativy). Pravidla a podrobnosti najdete v původním článku. Generátor náhodných čísel vylosoval jako výherní 174. správnou odpověď. Sluchátka poputují do obce Jezeřany-Maršovice k Ondřejovi H., blahopřejeme!

V redakci jsme si přečetli všechny vaše osobní vzkazy a přání, které jste k soutěžním odpovědím připojili. Moc za ně děkujeme, potěšily nás.

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky