Kolofix pointy míří do menších měst. Servis kola budete mít na dosah ruky

Mobilní Kolofix pointy míří do menších měst. Foto: Kolofix

Advertorial Když jsem na začátku léta jezdil v rámci tréninku na Strade Bianche kopce v Beskydech a porouchala se mi elektronická přehazovačka, hledal jsem servis. Všude samozřejmě plno, jenže já potřeboval opravu hned, jak jinak. Zkusil jsem tedy Kolofix, který má pobočku v Ostravě. Zavolal jsem na jejich linku a zarezervoval termín hned na druhý den. Paráda, jen škoda, že nebyli trochu blíže, abych ušetřil čas, posteskl jsem si.

Jako by mě vyslyšeli. Kolofix totiž v téhle době otvírá svoje mobilní servisní pointy v menších městech. Nově je tak najdete v  Berouně, Chebu, Mladé Boleslavi, Mostu, Pardubicích, Prostějově, Sokolově, Spytihněvu, Sušici, Táboře, Trutnově a Vyškově. Detailní informace o všech lokalitách, včetně otevírací doby jsou k dispozici na webu www.kolofix.cz. Další místa prý budou pustupně přibývat.

„Nové kolofix pointy otevíráme v místech, kde dosud nebyla klasická pobočka Kolofixu. Vyslyšeli jsme tak přání našich zákazníků a nyní to k nám mají blíž než kdy dřív. Šetříme tím zákazníkovi to nejcennější – jeho vlastní čas. Na kolofix pointech nabízíme kompletní služby servisu kol a to včetně servisu odpružení, garančních prohlídek a řešení reklamací pro naše partnery.“ říká Pavel Čábelický, zakladatel Kolofixu.

Mobilní Kolofix pointy míří do menších měst. Foto: Kolofix

A jak kolofix point vlastně funguje? Na rozdíl od klasické pobočky využívá kolofix point plně vybavené servisní vozy, kde se provádí většina servisních úkonů. Pro provedení náročnější opravy se kolo přesune na pobočku Kolofixu, kam ale zákazník ani v tomto případě nemusí jezdit. Následně si totiž opravené kolo vyzvedne opět na svém kolofix pointu. Na kolofix pointech se poskytuje také kolofix express servis, který je prováděn do 60 minut. Všechny kolofix pointy jsou skvěle dopravně dostupné a nabízí vždy i bezproblémové parkování. Stačí si jen dopředu rezervovat termín.

Rezervace termínu v kolofix pointu, stejně tak jako pro klasickou pobočku Kolofixu, probíhá na webu www.kolofix.cz nebo na telefonu 800 01 01 01.

O KOLOFIXU

My kola neprodáváme, my kola servisujeme. A zaručíme, aby ti tvé kolo dobře sloužilo, bylo spolehlivé a bezpečné. To je náš cíl. Je nám jedno, jestli přivezeš kolo za 10 tisíc nebo za půl milionu. Opravíme vše, co dává smysl. Mechanici, kteří se o tvůj stroj postarají, mají nejen šikovné ruce. Milují cyklistiku a vědí, že chceš zpátky do sedla. 

Pavel Čábelický, někdejší závodník na horských kolech a mechanik české reprezentace, je přesvědčený, že kola mají trávit v servisu co nejméně času. Proto založil na jaře 2019 Kolofix. Má neodbytný smysl pro detail a ví, co je třeba. Předává své rozsáhlé znalosti našim mechanikům – kvalita poskytovaných služeb je stěžejní.

Podobné příspěvky

Bikefitting je i pro „hobíky“: Přestanete se hrbit a začnete jezdit skutečně pro radost

„Myslím, že Roubaix je jako Hunger Games“, příběh o tom, jak Cyrus Monk přežil Peklo severu a dojel poslední

Je jaro, cyklisté „táhnou“ na Mallorcu. Pár tipů pro cestování na Baleáry s kolem i bez