Úvod Inspirace Poslouchejte při běhu přes lícní kost. Blesková SOUTĚŽ o sluchátka Philips

Poslouchejte při běhu přes lícní kost. Blesková SOUTĚŽ o sluchátka Philips

od Magdaléna Ondrášová

Podpořte váš oblíbený web pro hobíky o běhu, cyklistice a zdravém životním stylu. Výhodou bude, že už nepřehlédnete žádný článek a ještě můžete před Vánoci vyhrát super cenu pro sebe nebo někoho obdarovat. Jak na to?

Redaktoři RUNGO.cz tvoří spoustu zajímavých a opravdu kvalitních textů. Ne vždy se k vám ale dostanou. My vám je jednou týdně servírujeme do e-mailových schránek spolu se zdravicí šéfa webu a když máme nějaké novinky, dozvíte se je v newsletteru samozřejmě první.

Máme tu poděkování pro odběratele našeho neotravného newsletteru – současných i těch, kteří se nyní k odběru do doby losování přihlásí. V neděli 18. prosince ve 20 hodin vylosujeme jednoho z těch, kteří budou k odběru přihlášeni. Doufáme, že zásilkovna pak stihne tuhle velkou radost doručit do Štědrého dne.

K odběru se můžete přihlásit ve formuláři na konci článku a následně jej musíte potvrdit kliknutím na odkaz, který přijde do vaší e-mailové schránky. Občas se schová do spamu, tak případně mrkněte tam. Získáte inspiraci a ještě budete moct vyhrát. Losujeme samozřejmě ze všech, jak těch, kteří již odebírají, tak i nových odběratelů. Rozšiřte to mezi své přátele, je tak vyšší šance, že se někdo z vašeho okolí bude radovat. Nebojte se, kdyby se vás začaly hlásit davy, kouknu do Rungo skříně a nějakou cenu ještě přihodíme :-)

Soutěží se o sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy.

Výherce se dozvíte v pondělním ranním newsletteru :-)

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky