Cyklodoplňky

Pumpičky, nášlapy a brašny na kolo

Deník robotické cyklistky. Za březen skoro 5000 kilometrů. Ale byl to boj s kropicími vozy nebo „svátečními“ cyklisty

Katka je takový odolný nezmar brázdící české silnice především na silničním kole. Od roku 2016 byla v sedle každý den bez ohledu na rozmary počasí. Letos chce opět překonat 50 000 kilometrů, což je pořádná porce teda. Je to obdivuhodné a napěchované vášní. Tohle je její deník, který každý ,měsíc píše k nám na RUNGO.cz.

Více

Dárky od 50 korun: Máte doma sportujícího ”magora”? Třeba zrovna tohle potřebuje

Občas je to oříšek, aby jeden vymyslel, co dát tomu druhému jako dárek. O to víc, když je dotyčný vášnivý sportovec, který má ve vašich očích už přece všechno. Ale opak je pravdou. Sice se už boty, věci na posilování, funkční oblečení, různé cyklistické vychytávky a počet kol postupně integrovaly do vaší domácnosti a okupují různá zákoutí, to ale neznamená, že není ještě spousta věcí, které by se mu mohli rozhodně a nutně hodit. Tady je několik tipů přímo od redaktorů RUNGO.cz. Třeba vám pomohou. 

Více

Recenze: Pumpička Xiaomi Mi Portable Electric, skvělý náfuka do vaší cyklo-moto rodiny

Internet je plný nabídek nejpodivnějších vychytávek a zlepšováků života. V tomhle hraje dokonale prim invaze z Asie a je důkazem toho, že vymyslet se dá opravdu skoro všechno. V drtivé většině jsou to “blbiny” a jenom šílenec by si třeba koupil šálu s vyhříváním ovládanou přes aplikaci nebo… Občas ale narazíte na něco, co je super, má to praktické využití a navíc to skvěle funguje.  Je to tohle případ pumpy na kola od Xiaomi?

Více

Lehčí kolo z vás lepšího cyklistu neudělá, profíci stejně jezdí na těžších

Máte pocit, že to do kopců netáhne, po rovině nejede a ve sjezdech nesedí tak, jak byste si představovali? Že by to chtělo ubrat nějaké gramy, zlepšit aerodynamiku a možná kouknout, jestli se všechno správně točí? Tak ještě předtím, než začnete drancovat kreditku, vám doporučujeme přečíst následující řádky, ať máte jistotu, že vaše investice do cyklotuningu přinese očekávaný efekt. 

Více

Test: Se světlem Fenix BC30 V2.0 vzplanete jako mýtický ohnivák. Pokud ho uvezete

V případě že se pro tohle světlo rozhodnete, dostanete do rukou opravdu pořádnou dávku záře, se kterou budete pálit upíry na potkání. Oproti staršímu bratrovi BC30, má novější model lepší tovární provedení, je o něco lehčí, výkonnější, a hlavně je možné jej bezdrátově dálkově ovládat. Na první pohled pouze superlativy. V některých oblastech však i tohle kvalitní světlo tápe ve tmě.

Více

TEST: Batoh USWE si zamilujete nebo budete nenávidět

Vybrat pořádný batoh není žádná legrace. Každý sport má svá specifika, a tak se málokdy dá kombinovat jedno zavazadlo pro běhání, turistiku, nebo jízdu na kole. Pokud ale patříte mezi nadšené cyklisty, hledáte lehký a vysoce funkční batoh, který by se dal využít i při dalších sportech, tak pro vás máme zajímavý tip v podobě USWE Veritical 4.

Více