Chceš Rungo běžeckou čelenku? Máš na to jen 7 dnů

Pořiďte si sportovní čelenku v novém designu RUNGO.cz. Tuto možnost máte pouze do konce měsíce května. Poté už se nebude vyrábět. Cena je 300 korun a nejenže získáte praktickou pomůcku do vašeho běžeckého šatníku, ještě tím v novém začátku podpoříte chod našeho webu.

Už jen do 31. května si můžete za 300 korun pořídit Rungo čelenku, kterou vyjádříte vaši podporu našemu webu. E-shop žádný nemáme a nákup tak můžete udělat tím způsobem, že si zaplatíte náš virtuální květnový závod. I když se ho pak nezúčastníte, čelenka k vám dorazí. Jediná podmínka je registrace a platba 300 korun do konce měsíce.

A co když chci čelenku i běžet?

Naše historicky první virtuální běžecké závody se chýlí ke konci. Sedm tras pro vás bude otevřeno do konce května, ale zúčastnit se můžete třeba i poslední květnový den. Výše startovného je dobrovolná (registrace nutná). Kdo ale zaplatí alespoň 100 korun a proběhne trasu, bude ve slosování o obuv ASICS. Kdo zaplatí alespoň 300 korun, dorazí mi k tomu domů sportovní čelenka. Ať už to bude jakákoliv částka, podpoříte tím chod webu. Čtěte tento článek s propozicemi závodů.

RUNGO ASICS  virtuální závod pro nás byla výzva, protože zkušenosti s tímto typem závodů byly nulové. Věřím ale, že se snad vše povedlo. Všem, kteří nás podpořili a podporují, děkuji z celého srdce.

Přiznám se, že se ale všichni v Rungo.cz strašně těšíme na podzim, kdy se uskuteční naše reálné závody.

Pokud vás zajímají termíny, pište si:

  • 19. 9. běh přes ty Tydýty v Milíčovském lese
  • 3. 10. srdcervoucí běh v Říčanech
  • 24. 10. divoký běh Šárkou

Registrace spustíme začátkem června. Věřím, že se tam osobně potkáme.

Podobné příspěvky

Přivítání podzimu v zoo: Rungo High5 závod, kde pro nudu není prostor, se opět vydařil

Přihlaste se teď a získejte balíčky sportovní výživy. RUNGO High5 během podpoříte Zoo Brno

Registrace spuštěna! 10 týdnů do závodu na 10 kilometrů. RUNGO High5 běh brněnskou zoo