Úvod Inspirace V běžecké výzvě Předežeň RUNGO.cz je novinka. Jaká?

V běžecké výzvě Předežeň RUNGO.cz je novinka. Jaká?

od Magdaléna Ondrášová

S radostí troubíme do světa, že pro měsíc červen se stává partnerem běžecké soutěže pramenitá voda Rajec. A to znamená, že v červnu se bude rozdávat dárečků více, než jsme slibovali.

Štvaným zvířetem v soutěži Předežeň RUNGO.cz se na měsíc červen stal šéf Rungo, Marek Odstrčilík. Výzva končí dnešní půlnocí. Pokud snad ještě dnes plánujete vyběhnout a ještě jste se do ní nepřihlásili, stále to má cenu.

Co můžete vyhrát?

Jaké ceny se tedy budou rozdávat? Z těch, kterým se podaří Marka v měsíci červnu předběhnout, vylosujeme jednoho, který získá houpací síť Rajec v ceně 1 000 korun. Ze všech, kteří se soutěže aktivně zúčastní (i těch, kterým se nepodaří Marka předběhnout), vylosujeme tři běžce, kteří získají sportovní tričko Rajec v hodnotě 500 korun. Proto nevěšte tenisky na hřebík a ještě vyběhněte!

Vytvořili jsme pro vás na
Facebooku rámeček
„Předháním RUNGO.cz“.
Přidejte ho ke své profilové
fotce, ať přátelé vědí, že jste
ve výzvě a mohou se tam s
vámi předhánět!

Kdo vyhrál v květnu? Čtěte zde…

Chci se v červnu zapojit!

Na Endomondu vypisujeme každý měsíc běžeckou výzvu o ceny, ale i chodeckou a cyklistickou výzvu, ty jsou však zatím jen pro zdravou rivalitu bez nároku na odměnu (hledáme partnera pro tyto výzvy, ozvěte se!). Můžete se tam zatím porovnávat s ostatními.

Rungo výzvy na červen:

Nechcete promeškat výzvy příští? Jsou založené předem, můžete se přihlásit už nyní:

Výsledky vyhlásíme formou článku začátkem měsíce červenec na našem webu.

Jak to funguje?

Pro nové Rungo výzvy používáme mnoha běžci oblíbenou platformu Endomondo. V prvé řadě se tedy zaregistrujte na jejich stránkách, což lze kromě klasické registrace s uživatelským jménem a heslem i pomocí vašeho Facebook účtu (pokud máte). Po přihlášení na Endomondo si pak si pak zvolte jeden z týmů v tomto článku a přidejte se!
Pokud běháte s mobilním telefonem, je to jednoduché. Nainstalujte si mobilní aplikaci Endomondo Sports Tracker, která je dostupná pro všechny rozšířené platformy chytrých telefonů, a používejte ji pro zaznamenání svých výběhů. Aplikace po doběhu nahraje váš výkon na web Endomondo.com a kilometry se vám automaticky započítají do Rungo výzvy. Pokud běháte s hodinkami Garmin, můžete si Endomondo účet propojit se službou Garmin Connect (kam se data z Garmin sporttesterů standardně nahrávají) a Endomondo si vaše výběhy bude ze služby Garmin Connect stahovat automaticky. Toto propojení provedete v nastavení Endomonda na webu (stačí zadat přihlašovací údaje pro váš Garmin Connect účet). Garmin sporttestery lze propojit s Endomondem i napřímo pod tlačítkem Add workout, je potřeba mít ale nainstalovaný Garmin Communicator Plugin případně Garmin ANT agent (záleží na konkrétním modelu).  V případě, že si zaznamenáváte své běžecký výkony jakoukoliv jinou aplikací nebo sporttesterem, exportujte si vaše výběhy do souboru GPX (standard, který umí drtivá většina aplikací, služeb a sporttesterů) a nahrajte ho na váš Endomondo účet ručně. To provedete kliknutím na tlačítko Add workout a následně vyberte import from file. Využívat můžete také službu Tapiriik.com, která dokáže vzájemně synchronizovat zaznamenaná kilometry mezi službami Endomondo, Strava, Runkeeper, Trainink Peaks a dalšími. Stačí se u této služby přihlásit pod jednotlivé služby a následně stačí vždy jen jedno kliknutí, aby Tapiriik synchronizoval vaše výkony mezi jednotlivými službami. V případě jakýchkoliv problémů neváhejte napsat do diskuse, my nebo ostatní čtenáři vám jistě rádi poradíme a možná zjistíte, že váš problém tam již někdo před vámi vyřešil.

Partnerem soutěže je pramenitá voda Rajec

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky