Úvod RUNGO závody RUNGO pětka za kilo. Napumpuj nohy, nakopni motivaci a běž!

RUNGO pětka za kilo. Napumpuj nohy, nakopni motivaci a běž!

od Magdaléna Ondrášová

Rozsviť své dobrodružství! Co můžeš získat? Top čelovku Fenix, knihu, čelenku, kilometry v nohách a dávku běžecké motivace. Kdo může vyhrát? Soutěž je koncipována tak, aby výhru mohli získat všichni a současně se zachovala motivace být co nejrychlejší. Kolik tě to bude stát? Stovku. Čtěte dál.

Zrušené závody? Nevadí, budeme se předhánět jinak.

Vaším úkolem je uběhnout co nejrychlejších pět kilometrů v rámci jednoho týdne. Soutěž pořádáme na platformě Endomondo (kterou znáte z našeho Předežeň RUNGO.cz), což nese tu výhodu, že se vám započítá nejrychlejších pět kilometrů ze všech běhů, které v soutěžním týdnu absolvujete a do Endomonda nahrajete. A to i z těch delších než pět kilometrů. V rámci závodního týdne se tak můžete neustále porovnávat s ostatními a v žebříčku se posouvat díky novým běhům.

Co můžete vyhrát

Po ukončení „závodu“ budeme ze všech, co zaplatili a uběhli pět kilometrů losovat o:

Nová kniha od Luboše Brabce.
Skvělá čelovka Fenix.
Čelenka „Podporuju Rungo.cz“. Foto: Marek Odstrčilík

Startovné a registrace

Abyste se mohli zúčastnit, je podmínkou registrovat se a zaplatit startovné 100 korun. V registraci nezapomeňte uvést nick, pod kterým jste na Endomondu. Po registraci a platbě vám s potvrzovacím e-mailem přijde i informace, jak se v Endomondu můžete do závodu připojit, neboť challenge nebude ostatním viditelná.

Závodní týden probíhá od pondělí 26. října do neděle 1. listopadu. Zaregistrujte se už teď, sledujte, kdo z kamarádů se do závodu zapojil a lechtejte tak své nedočkavé nohy příslibem virtuálního závodu.

Sdílejte tento článek mezi své běžecké přátele a pomozte vytvořit závodní atmosféru, děkujeme!

Děkujeme partnerům Audiotéka a www.kronium.cz

Všeobecná pravidla soutěží na www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky