Úvod RUNGO závody 3, 2, 1… uběhni pět kilometrů a vyhraj!

3, 2, 1… uběhni pět kilometrů a vyhraj!

od Magdaléna Ondrášová

Všem nám v těchto dnech chybí soutěživost. Pojďme tedy stanout každý sám na startovní čáru a tento týden se navzájem předhánět! Soutěž je koncipovaná tak, aby měl i začátečník šanci na výhru a současně se zachovala motivace být co nejrychlejší. Co můžeš získat? Top čelovku Fenix, knihu, čelenku, audioknihu, kilometry v nohách a dávku běžecké motivace. Kolik tě to bude stát? Stovku. Čtěte dál.

Zrušené závody? Nevadí, budeme se předhánět jinak

Vaším úkolem je ode dneška do neděle uběhnout co nejrychlejších pět kilometrů. Zapojit se dá kdykoliv až do konce. Soutěž pořádáme na platformě Endomondo (kterou znáte z našeho Předežeň RUNGO.cz), což nese tu výhodu, že se vám započítá nejrychlejších pět kilometrů ze všech běhů, které v soutěžním týdnu absolvujete a do Endomonda nahrajete. A to i z těch delších než pět kilometrů. V rámci závodního týdne se tak můžete neustále porovnávat s ostatními a v žebříčku se posouvat díky novým běhům.

Co můžete vyhrát

Po ukončení „závodu“ budeme ze všech, co zaplatili a uběhli pět kilometrů losovat o:

Startovné a registrace

Abyste se mohli zúčastnit, je podmínkou registrovat se a zaplatit startovné 100 korun. V registraci nezapomeňte uvést nick, pod kterým jste na Endomondu. Po registraci a platbě vám s potvrzovacím e-mailem o zaplacení přijde i informace, jak se v Endomondu můžete do závodu připojit, neboť challenge nebude ostatním viditelná.

Závodní týden probíhá od pondělí 26. října do neděle 1. listopadu. Zaregistrujte se už teď, sledujte, kdo z kamarádů se do závodu zapojil a lechtejte tak své nedočkavé nohy příslibem virtuálního závodu.
Sdílejte tento článek mezi své běžecké přátele a pomozte vytvořit závodní atmosféru, děkujeme!

Děkujeme partnerům Audiotéka a www.kronium.cz.

Všeobecná pravidla soutěží na www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky