Sportujete? RUNGO.cz rozdá na Mikuláše 12 super dárků. Zapojte se do soutěže

Foto: Magdaléna Ondrášová

Podpořte váš oblíbený web pro hobíky o běhu, cyklistice a zdravém životním stylu. Výhodou bude, že už nepřehlédnete žádný článek a ještě můžete před Vánoci vyhrát super cenu pro sebe nebo někoho obdarovat. Jak na to?

Četli jste už článek Vítka Kněžínka o filmech s běžeckou tématikou, které doporučuje? Nebo článek Martina Kubaly o nesmrtelných výkonech 80. let? Mýty o běžeckých botách, jak cestovat a třeba i levně s kolem v letadle,… na našem webu najdete spoustu užitečných článků a ne vždycky se dostanou před vaše oči.

Proto tu máme neotravný odběr newsletteru. Pouze jednou týdně ve vaší schránce najdete e-mail s články, které jsme vydali a pár osobních slov šéfredaktorky k tomu. Občas se tak dozvíte nějaké informace dřív než ostatní. My si vaší podpory vážíme a tak:

Příští adventní neděli 5. prosince nebude chodit jen Mikuláš, ale v redakci vylosujeme 10 z těch, kteří budou přihlášeni k odběru našeho newsletteru.

Začněte odebírat prima články, k odběru se můžete přihlásit ve formuláři na konci článku a následně jej musíte potvrdit kliknutím na odkaz, který přijde do vaší schránky. Získáte inspiraci a ještě budete moct vyhrát. Losujeme samozřejmě ze všech, jak těch, kteří již odebírají, tak i nových odběratelů. Rozšiřte to mezi své přátele, je tak vyšší šance, že se někdo z vašeho okolí bude radovat. Kdyby se vás začaly hlásit davy, kouknu do skříně a nějakou cenu ještě přihodím.

Ve hře jsou tři skvělé ceny. Dalších sedm cen jsou skvosty, které čekají u nás v kouzelné skříni a smutně koukají, že by chtěly provětrat. Nejde tak u nich požadovat konkrétní velikost, ale pokud nepadnou vám, budete mít super dárek pro někoho, koho máte rádi. Co konkrétně?

  1. Sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy.
  2. Sluchátka Philips TAA7306 v hodnotě 3 400 korun jsou také vhodné pro sport. Odolají potu a dešti a chlubí se, že mají vestavěný snímač srdečního tepu.
  3. Čelovka Fenix HM61R AMBER v hodnotě 2 300 korun je skutečná multifunkční pecka. Sama jsem ji testovala a ráda ji používám (test si můžete přečíst zde).
  4. Historicky první nákrčník RUNGO. Je skutečně raritní ho získat (v novém stavu) a hodnotu osobně pokládám za nevyčíslitelnou.
  5. Kompresní návleky na lýtka Craft v hodnotě 600 korun – velikost S (37-39) opečují svaly při nebo po námaze nebo třeba při cestě letadlem.
  6. Multifunkční nákrčník Craft EXTREME v hodnotě 600 korun je vyroben z extrémně funkčního, komfortního materiálu.
  7. Pánské funkční tričko adidas Primeblue – velikost L je vyrobeno z plastového odpadu v oceánu – velmi lehoučká tkanina ideální do horkého počasí.
  8. Dámské funkční tričko adidas Primeblue – velikost XS je ze stejného materiálu jako pánské výše. Lehoučká topovka.
  9. Čepice adidas Climaheat – obvod hlavy 56 centimetrů, z vnitřní strany je příjemně tenký fleece.
  10. Balíček sportovních dobrot od Inkosporu – 3x proteinová tyčinka a 1x energy gel.
  11. Pánské funkční tričko Craft – velikost XL je z pružného materiálu s grafikou Rungo.
  12. Recovery drink Pomeranč-citrón od Inkosporu v hodnotě 695 korun – regenerační nápoj komplexní sportovní nápoj speciálně určený pro zrychlení regenerace po náročném sportovním výkonu.

Aktualizace článku 3. 12. 2021 6:00 o dvanáctou cenu Recovery drink od Inkosporu. Aktualizace článku 2. 12. 2021 10:15 o jednu položku – jak jsme slíbili, při zájmu o soutěž jsme přidali jsme do losování 11. dáreček. Čím více přátelům doporučíte soutěž, tím více dárků bude :)

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Podobné příspěvky

Xiaomi Fan Festival: neodolatelné slevy až 5 250 Kč. Xiaomi zlevňuje mobily, vysavače i koloběžky

Berlínský půlmaraton: strhující atmosféra výzva a návrat na silnici po deseti letech

Zápisník australské „běhny“: zemětřesení a podlepená prsa