Úvod Inspirace Mikuláš chodí i v RUNGO.cz. Vylosovali jsme 12 dárků pro odběratele newsletteru

Mikuláš chodí i v RUNGO.cz. Vylosovali jsme 12 dárků pro odběratele newsletteru

od Magdaléna Ondrášová

V uplynulých dnech jste se mohli přihlásit k odběru našeho newsletteru a být tak ve slosování o ceny. Kdo se přihlásil do dnešní druhé hodiny, byl ve slosování. Výherce najdete v článku.

Losovali jsme nejen z těch, kteří se přihlásili nově, ale samozřejmě i z těch, kteří odebírají náš newsletter od začátku. Pokud tak ještě nečiníte, zkuste zvážit, zda to není něco právě pro vás. Jednou týdně dostanete do své e-mailové schránky sumář článků vydaných z posledních sedm dní, a tak vám neunikne žádný inspirativní text z vašeho oblíbeného webu o běhání, cyklistice a zdravém životním stylu.

Pojďme ale už k tomu, kdo měl štěstí a byl vylosován. Jelikož v systému vidíme pouze e-mailovou adresu, kterou nechceme zveřejňovat všem a jméno neznáme (a často z e-mailové adresy nejde uhodnout), rozhodli jsme se zveřejnit pouze prvních pět znaků z e-mailové adresy výherce.

Ještě by se slušelo vysvětlit, proč máme o dvě ceny navíc, oproti avizovaným deseti. Slíbili jsme, že pokud bude mít soutěž úspěch, přihodíme další ceny, abyste se nezdráhali upozornit na soutěž i kamarády (a neklesala vám šance vyhrát). A tak se i stalo. Článek se soutěží můžete číst tady.

Výherci cen:

  1. „a.bal“: Sluchátka Philips Bone Conduction TAA6606 v hodnotě 3 900 korun s technologií poslechu přes lícní kost a voděodolností takovou, že s nimi můžete i do sprchy.
  2. „h_p_b“: Sluchátka Philips TAA7306 v hodnotě 3 400 korun jsou také vhodné pro sport. Odolají potu a dešti a chlubí se, že mají vestavěný snímač srdečního tepu.
  3. „lukas“: Čelovka Fenix HM61R AMBER v hodnotě 2 300 korun je skutečná multifunkční pecka. Sama jsem ji testovala a ráda ji používám (test si můžete přečíst zde).
  4. „david“: Historicky první nákrčník RUNGO. Je skutečně raritní ho získat (v novém stavu) a hodnotu osobně pokládám za nevyčíslitelnou.
  5. „chalu“: Kompresní návleky na lýtka Craft v hodnotě 600 korun – velikost S (37-39) opečují svaly při nebo po námaze nebo třeba při cestě letadlem.
  6. „t.kur“: Multifunkční nákrčník Craft EXTREME v hodnotě 600 korun je vyroben z extrémně funkčního, komfortního materiálu.
  7. „marke“: Pánské funkční tričko adidas Primeblue – velikost L je vyrobeno z plastového odpadu v oceánu – velmi lehoučká tkanina ideální do horkého počasí.
  8. „koci.“: Dámské funkční tričko adidas Primeblue – velikost XS je ze stejného materiálu jako pánské výše. Lehoučká topovka.
  9. „petr.“: Čepice adidas Climaheat – obvod hlavy 56 centimetrů, z vnitřní strany je příjemně tenký fleece.
  10. „buria“: Balíček sportovních dobrot od Inkosporu – 3x proteinová tyčinka a 1x energy gel.
  11. „barta“: Pánské funkční tričko Craft – velikost XL je z pružného materiálu s grafikou Rungo.
  12. „shark“: Recovery drink Pomeranč-citrón od Inkosporu v hodnotě 695 korun – regenerační nápoj komplexní sportovní nápoj speciálně určený pro zrychlení regenerace po náročném sportovním výkonu.

Výhercům se z redakce ozveme na e-mail, který je přihlášen k odběru newsletteru, zkontrolujte si dnes a zítra doručenou poštu/spamy.

Doufáme, že vám nadílka udělala radost a pokud jste snad vyhráli oblečení mimo vaši velikost, bude vaší odměnou úsměv toho, koho svou výhrou obdarujete vy. A to je snad ještě víc!

Hezký adventní čas v míru a zdraví přeje šéfredaktorka Majda a celá redakce RUNGO.cz

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky