Úvod VybaveníBěhání Rungo & PUMA výzva: 75 km za 7 dní! Běhej a vyhraj parádní běžecké boty

Rungo & PUMA výzva: 75 km za 7 dní! Běhej a vyhraj parádní běžecké boty

od Rungo

ADVERTORIAL Fandi českým atletům na mistrovství světa v Budapešti tím, že budeš podávat špičkové výkony i ty. PUMA slaví letos 75. výročí od svého vzniku a aktuálně také uvádí novou běžeckou kolekci NITRO. Získali jsme z ní pro vás žhavé novinky. Zapoj se proto do naší výzvy a uběhni 75 km za 7 dní, nasdílej s námi své běžecké statistky a vyhraj boty ForeverRUN z kolekce NITRO, ve kterých trénují atleti rodiny PUMA. Zaručujeme ti, že tyhle technologiemi nadupané boty pomohou zlepšit tvůj trénink.

19. srpna 2023 začíná v maďarské metropoli sportovní svátek v podobě mistrovství světa v atletice, kam míří nejen naše špičkové atletky ze světa českého běhu jako jsou Kristiina Mäki či Moira Stewartová, ale také další reprezentanti jako například tyčkařka Amálie Švabíková či světoví atleti – Karsten Warhol, Sherica či Armand Duplantis. Tito sportovci patřící do rodiny PUMA vyrazí na akci vybaveni produkty s inovativními technologiemi z kolekce NITRO a otestují je v těch nejdůležitějších momentech. Nová kolekce představuje prověřené běžecké modely v novém barevném provedení.

„Pěna NITRO symbolizuje náš přístup „Forever Faster“. Tato technologie je základem všech našich běžeckých bot, aby byly extrémně lehké a responzivní. Pěna pomáhá spotřebovat méně energie, umožňuje běžet pohodlně, a díky tomu se na ni atleti z naší rodiny mohou zcela spolehnout. Naše filozofie „Forever Faster“ ztělesňuje motivaci jít za svými sny a dosáhnout cílů, které považujeme za nemožné. Nejde jen o fyzickou rychlost, ale také o myšlenkový postoj a odhodlání překračovat hranice každý den.“ říká Lucie Hložánková, Senior Manager Communication Marketing značky PUMA.

Zapoj se do soutěže

Využij této příležitosti, zapoj se do naší výzvy a vyhraj ForeverRUN z kolekce NITRO.

  • Uběhni 75 km v rámci 7 po sobě jdoucích dní (kdykoliv od teď do 28. srpna).
  • Své výkony poctivě zaznamenej a pošli nám jako důkaz naplnění cíle screenshot ze své sportovní aplikace na náš e-mail redakce@rungo.cz do 29. srpna. Do předmětu zadej: Fandíme s Pumou.
  • Následně vybereme výherce, který získá tréninkový model PUMA ForeverRUN v hodnotě 4 599 Kč. Výherci se ozveme na e-mail, ze kterého soutěžil.

Běžecké boty z nové kolekce NITRO jsou dostupné na: dextrsport.cz, sanasport.cz a puma.com.

Všeobecná pravidla soutěží www.rungo.cz.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky