Úvod ZdravíVýživa Celodenní low carb jídelníček. Quiche, po kterém se olíznete

Celodenní low carb jídelníček. Quiche, po kterém se olíznete

od Magdaléna Ondrášová


Večeře

Kyselo se švestkami

Kyselo se švestkami. Foto: Lucie Schimmelová

Ingredience:

  • 1 balení kysaného zelí
  • 2 větší cukety
  • 2 mrkve
  • 400 g uzeného masa nebo klobásky
  • 1 cibule
  • 2 lžíce másla
  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 4 bobkové listy
  • 4 kuličky nového koření
  • 6 kuliček pepře
  • sůl
  • 6 sušených švestek
  • 150 ml smetany na vaření 12%

Postup:
V kastrůlku na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. K cibuli přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, na kostičky nakrájenou cuketu i mrkev. Vše chvilku opražíme, poté přidáme pokrájené kysané zelí, bobkový list, nové koření, pepř a vše zalijeme zeleninovým vývarem.
Do směsi přidáme propasírovaný česnek a osolíme. Vše vaříme do změknutí.
Nakonec do kysela přidáme nadrobno nakrájené sušené švestky, smetanu a krátce povaříme.

Okomentovat


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Vyplněním tohoto formuláře souhlasíte s uložením a používáním Vašich dat na našem webu

Související příspěvky